Vi søker veg- og anleggsarbeider med erfaring og fortrinnsvis fagbrev. Relevant erfaring kan kompensere for fagbrev. Vi er et selskap i vekst, og søker etter en faglig sterk, systematisk og effektiv person.

Hos oss vil du være ansvarlig for å gjennomføre ulike oppgaver innenfor veg- og anleggsarbeid. Du vil arbeide i et hektisk miljø og må være i stand til å håndtere ulike utfordringer som kan oppstå i løpet av arbeidsdagen. Vi søker etter en person som er engasjert og motivert til å jobbe sammen med oss for å skape resultater. Vi har en trivelig arbeidsplass med gode kollegaer og høgt faglig nivå.

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som veg- og anleggsarbeider. Relevant erfaring kan kompensere for fagbrev.
  • Solid erfaring innenfor veg- og anleggsarbeid/grunnarbeid.
  • Systematisk tilnærming til arbeidet
  • Evne til å jobbe godt både selvstendig og i team
  • ADK .
  • Klasse B og T.

Vi tilbyr:

  • Et positivt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Muligheter for personlig og faglig utvikling
  • En fremoverlent bedrift i vekst
  • Gode ordninger

Hvis dette høres spennende ut, så vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med Tom på 90082870, eller send din CV til heine@grunn-service.no så snart som mulig. Du kan også søke på stillingen online ved å klikke på knappen under.