Vi i Grunn-Service AS har et uttalt mål om at vi skal øke kvinneandelen i bedriften. Vårt første mål har vært å øke den til 10%. Vi nådde dette i oktober måned, da Anette Veggeberg startet hos oss. Vi har nå satt oss et nytt mål om å doble dette til 20% i løpet av 3 år.

Alle tre synes det er veldig positivt med enda flere jenter i bedriften og bransjen. De er alle tre enige om at denne spennende bransjen trenger enda flere jenter. Vi har plass til flere!

Grunn-service AS har for tiden behov for flere folk, innen veg og anleggsarbeider, anleggsgartner faget. Oppfordringen er herved gitt til alle lesere 😊 Er dette av interesse, ta kontakt med Heine på telefon 97511044 eller på epost: heine@grunn-service.no . Ønsker du læreplass, kontakt Siw på 45959737/siw@grunn-service.no

På bildet fra venstre Siw som er opplæringsansvarlig, i gravemaskinen sitter Julianne som er maskinfører og Anette som er veg- og anleggsarbeider.