Vi ønsker å bidra tilbake til samfunnet. Dette gjør vi med å gi tilbake til noen av de i samfunnet som trenger det aller mest. Derfor har vi ett tett samarbeid med NAV. Målet med samarbeidet med NAV er blant annet å få folk tilbake i arbeid. Vi er imponert over arbeidet som NAV gjør opp mot oss som bedrift, og spesielt over det Christer D. Daatland fra NAV Arbeidslivssenter Rogaland gjør. I 2022 har vi hatt flere på arbeidstrening . Vi er stolte og takknemlige hver gang vi kan gi noen fast jobb!

Våre ansatte er opptatt av å hjelpe de som trenger det mest. Dette viser de med å årlig gi sin julepresang til ett veldedig/nyttig formål. Det er de ansatte som kommer med forslag og bestemmer hvem som skal få gaven. Det er den beste dagen i året når vi overleverer en sjekk til ett formål som virkelig trenger det. I år fikk barnekreftavdelingen på SUS en sjekk på 30 000,- kroner. De trenger penger til å gi gaver, leker og oppmerksomhet til barn og ungdom som er innlagt på avdelingen. Når vi var på besøk i dag, fikk vi vite at sykehusklovner er en viktig og populær oppmuntring. Dessverre har ikke avdelingen nok ressurser til å benytte seg av dette. Derfor ønsker vi å oppfordre enda flere til å donere gaver til akkurat denne avdelingen. Vi er ydmyke og takknemlige for at vi har mulighet til å gi. Vi ønsker med dette alle en riktig god jul og ett godt nytt år.

Her er bilder fra de siste årene med gaveutdeling.