Det er andre året at Grunn-Service AS stiller opp i Markus-løpet. I år var vi nærmere 30 stk. For oss er dette noe som vi bevisst jobber med for å sikre god helse og fremme livskvalitet for alle, uansett alder, som FN Bærekrafts mål nr 3 sier. Vi starter opp med påmelding i mars/april hver år. Etter hvert kjører vi noen felles treninger og samlinger for de som vil. Vi har selvfølgelig like løpedrakter som vi er stolte av å løpe/gå i.

På kvelden på løpsdagen avslutter vi med grillfest på lager med alle ansatte i bedriften. Rett og slett en fantastisk fin dag som fremmer både fysisk og psykisk helse, og ikke minst samhold.

Tekst fra Markusløpet sin hjemmeside:

Markus-løpet ble arrangert for fjerde gang. Løpet skaper oppmerksomhet rundt gullsløyfa som er det internasjonale symbolet for barnekreft, og inntektene går til barnekreftforskning og Kreftomsorg Rogaland. Markus-løpet arrangeres lørdag 14. september 2024. Du kan velge mellom 5km eller 10 km løp med tidtaking, eller 3 km turmarsj/løp uten tidtaking. Her er det plass for deg som elsker å løpe lengst mulig på kortest mulig tid, deg som vil gå eller jogge en fin tur i nydelig jærlandskap, familien, vennegjengen og bedrifter. Om du går eller løper, så er du med å støtte en viktig sak, samtidig som det blir en unik opplevelse! Vi deler ut Markus-løpets ærespris, og det blir premier i ulike klasser. Denne dagen blir det både fengende musikk og kloke ord fra scenen. Vi selger også publikumsbilletter til deg som bare vil være med på arrangementet uten å delta på løpet. Vitengarden/Jærmuseet holder hele sitt anlegg åpent for alle på området. Velkommen til deg i din beste alder, barn, eldre, ungdom, voksne, sprekinger og sofaslitere! Du kan være med å gjøre en forskjell!